top of page

Vinç Kiralama

Çekiciler dışında aynı firmalar bünyesiden Vinç Kiralama hizmeti de sunulmaktadır. Ülkemizde vinç işçiliği son derece değerli ve gerekli bir iştir. Bir çok büyük projede işlerin olağandan daha hızlı ilerlemesi gerekmektedir. Buda sadece insani güç, fiziki emek ile mümkün olmamaktadır. Son derece fazla ağırlıkları kolayca kaldırabilir ve ağır isimlerde sevkiyatı son derece kolay hale getiren vinçler neredeyse her sektörün vazgeçilmez makinalarıdır.

Projenize Uygun Vinç Kiralama

İstanbul Kiralık Vinç taleplerinde ilk önce gelen ilimizdir. Yoğun bir sanayiye sahip olan aynı zamanda yapısal alanda da oldukça fazla projenin hayat bulduğu ilde hem ufak işlerde hemde büyük veya dev projelerde vinçlerde yardım alınmaktadır. Vinç Kiralama içinde bölgede sayısız firma profesyonel düzeyde hizmet vermektedir. İşin özelliğine göre farklı boyutlarda, modellerde ve ağılık özeliklerinde vinçler bulunmaktadır. Sepetli vinç modelide bunlara bir örnektir. Vinç önündeki platformu sayesinde işçilik kolaylığı sunan bu vinç çeşiti içinde kiralama son derece yaygındır. Mobil Vinç ve Teleskopik vinçlerde sektörde bilinen ve ihtiyaç halinde en sık kullanılan ve kiralanan vinçlerdir.

Vinç Kiralama Süreleri

işin planlana süren boyunca Vinç kiralama yapabileceğiniz gibi kısa süreli kiralamalarda yapmak mümkündür. Bir çok firma günlük hatta saatlik bile kiralama şansı vermektedir. Genelde inşaat işlerinde uzun vadeli Vinç Kiralama yapılmaktadır. vinckiralamamerkezi.com istanbulda sizlere her model vinç çeşidinde hizmet vermektedir. Fiyatalarda son derece makul ve uygundur.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Henüz etiket yok.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow
bottom of page